Richard Ciferský (*1978), SK

Vzdělání
střední odborné (obor vinař-ovocnář)

Hudba
1994-1996    Albatros
1998-2002    29 Strings
2000-2001    Veget Band
2001-2002    The Earthquake)
2003-2005    Fragment (česko-slovenská kapela)
2004-2010    Waterflow (slovensko-holandská kapela)
2008-2010    29 Strings
2012 - today Fragment
2014 - today Bill Faster
2015 Natural Fusion Project
+ hostování např. v kapelách Cliche, Billy Barman, BG Time...

Diskografie
1999    29 Strings - Live
2001    29 Strings - Weekend
2001    Tibor Botlo - Tulave cesty
2001    SkBMA - Over in the Gloryland (kompilace slovenskej bg asociacie)
2002    The Earthquake - The Earthquake
2003    Fragment - Mean to Be
2004    Richard Ciferský - New Gallop (solo album)
2004    The Earthquake - It's Up To You
2005    Fragment - The Way to Your Heart
2005    Fragment - Live
2006    Waterflow - Waterflow
2007    Velki herci malym detom - 1
2007    Waterflow - Perfect Match for trouble
2008    Richard Ciferský - Rainy Day (solo album)
2008    Velki herci malym detom - 2
2009    29 Strings - New Lineup
2010    The Bricks Trio - demo
2010    Hex - Ty a Ja
2011    Lucy & The Man - Kaleidoscope Tales
2012    Wendy Crowe - The Way I Am
2012    Dawn Kenney - Sing Me Home
2013    Richard Ciferský - Coming Back For Home
2014    WestWend - Linger For A While

Ocenění
- 1999 a 2000 zvolen SkBMA - Slovak Bluegrass Music Association Banjistou roku
- 1999 a 2000 - 29 Strings - kapela roku (SkBMA)
- 2004 - Fragment - vítěz European Group na EWOB Festivalu v Holandsku

Další činnosti
2003 - 2005     účinkování na americkém turné s kapelou Fragment
2006               účinkování na Evropském a Americkém turné s americkou kapelou Valerie Smith and
the Liberty Pike
2010               zrealizování pohádky - dwarf Willy with his story (text a hudba)
2010               15. výročí s muzikou a účinkování na speciálním koncertě s The Chapmans
2011               vydání live DVD z koncertu s The Chapmans
2011               bude hrát v kapele JONATHAN MANESS & COULDRON MOUNTAIN  na jejím evropském
turné
2014 European Tour with WestWend
2014 European Tour with Jeanette and Johnny Williams
2013 - 2015 European Tour with Dale Ann Bradley and Steve Gulley

Odkazy
www.richardcifersky.com

Richard Ciferský (*1978), SK